Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с моркови и гъби

Свински кебап с моркови и гъби

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Свински кебап с моркови и гъби
Снимка: Мария Гулекова
1 / 3
15/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Задължително сервираме свинския кебап с домашно хлебче и червено вино"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • кромид лук - 3 глави
  • гъби - 1 ч.ч. пресни
  • моркови - 2 бр.
  • чушки - 1/2 бр. червени
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • вино - 1 ч.ч.
  • олио - 4 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • кимион
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на свински хапки и го сваряваме леко в подсолена вода. Изваждаме го и го прецеждаме. В подходящ съм слагаме олиото и когато се сгорещи, добавяне месото.

След като се позапържи добавяме нарязаните лук, моркови, гъби и чушка. Задушаваме всичко много добре, след което добавяме червения пипер, доматения сок и виното.

Ако има нужда, добавяме малко вода. Разбъркваме добре и добавяме и подправките. Оставяме нашия свински кебап да ври на тих огън до готовност.

След това сервираме Свински кебап с моркови и гъби с домашно хлебче и червено вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: