Пържени ребърца по китайски

Кирилова452Кирилова452
Новак
30
3
23/02/2020
"Изискана вечеря за любими хора - пържени ребърца по китайски "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо775
  • Преглеждания за месеца515
  • Преглеждания за седмицата130
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • свински ребра - 700 г
  • олио - 500 мл
  • вино - 1 с.л. сухо
  • соев сос - 1 с.л.
  • оцет - 1 с.л китайски оризов
  • сусамово олио - 1 с.л.
  • чили олио - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребърца се режат поотделно с помощта на остър нож.

В дълбока купа се смесват съставките за маринатата за свинското, поставят се вътре ребрата и се разбърква добре.

Купата се покрива с капак или стреч и ребрата се оставят да преседят 30 мин. на стайна температура.

В дълбок и широк тиган или фритюрник се загрява олиото. Сочните свински ребърца се запържват до кафяво от всички страни.

Всяко изпържено парче ребро подсушете с домакинска хартия след изваждане от олиото.

Сервирайте пържените ребърца по китайски топли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар