Пастет по италиански
Pašteta na italijanski načinItalian Pate
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет по италиански

Пастет по италиански

Bistra SavovaBistra Savova
Новак
41115
Пастет по италиански
Снимка: Bistra Savova
1 / 2
24/02/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
"Ще се влюбите в тази рецепта за пастет по италиански"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки се пасират на блендър със зехтина от консервата риба тон.

Не слагайте първоначално магданоза и ригана.

Разбийте апетитния пастет до еднородна смес.

Оставя се в хладилник за 1 час.

Пасира се в блендър с магданоза и ригана и се оставя в хладилник 1 час пак.

После се консумира пастетът по италиански - може върху брускети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: