Начин на приготвяне
Страхотен кето хляб се получи, вече ми е любим. Вкусен е и без глутен. В купа с вилица се разбиват яйцата с щипка сол.
Разбива се сода да шупне в киселото мляко, сипваме в купата. Добавя се олио - около 3 с.л., риган, нарязан пресен лук и парчета маслинка.
Овесени ядки се смилат в машинка за кафе почти на брашно, смесваме с оризовото брашно и всичко отива в купата. Разбърква се смес като за кекс, малко по гъста.
Сипва се върху хартия за печене в тава 24 см, отгоре се поръсват семена.
Печем хляба на 170 градуса с вентилатор за 20-25 минути.
Леко охладен се нарязва и хапва по всяко време!
Оризовият хляб с пресен лук, риган и маслини е много сполучлив, опитайте.
Коментари