Бишкотен сладкиш с ананас и маскарпоне

20/03/2020
"Нежен сладкиш с ананас и маскарпоне - ще си оближете пръстите "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо405
  • Преглеждания за месеца404
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този вкусен сладкиш без печене се отделят белтъци от жълтъци. Жълтъците се разбиват много добре със захарта с помощта на миксер.

Изсипват се в голяма купа и се добавя маскарпонето.

Белтъците се бият до пухкав сняг и се изсипват при маскарпонето и жълтъците, но се бърка внимателно, най-добре с кухненска шпатула, за да не спаднат.

Разбива се сладкарската сметана и веднага се добавя към крема.

От консервата се отделя сокът и в него се топят бишкотите. Слага се ред бишкоти, крем и по този начин редуваме.

Лесната бишкотена торта се завършва с крем с маскарпоне и отгоре се слагат шайбите с ананас.

Бон Апети с този бишкотен сладкиш с ананас и маскарпоне!

Източник: Ina Syarova - Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар