Негърче с червено вино

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
168
57
533
1
21/03/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 637
  • Преглеждания за месеца1636
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кравето масло, захарта, какаото и червеното вино в подходящ съд се разтопяват на котлон до кипване.

От тази смес се отделя една кафена чаша. Към останалата смес, след като се охлади, последователно се прибавят жълтъците, пресятото брашно, ванилията, бакпулвера, разтворен 1 с.л. вода и разбитите на сняг белтъци.

Печем нетрадиционния кекс в намазнена тава до готовност.

Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар