Начин на приготвяне
Разрежете свинското контрафиле с нож за филетиране, така че да получите еднакво на дебелина правоъгълно парче, което да можете да навиете на руло.
Овкусете го със сол и черен пипер и поставете върху алуминиево фолио.
Обелете морковите и ги нарежете на тънки пръчици. Задушете ги в 1 с.л. масло за 3-4 мин.
Добавете наситнения копър и щипка сол. Така приготвени ги разпределете върху месото.
Смесете крема сиренето и пресованите скилидки чесън и намажете равномерно върху морковите.
Завийте на месно солено руло. Намажете с 1-2 с.л. меко масло и покрийте плътно с фолиото (цялото руло).
Печете свинското руло 60 мин. на 250°C.
След което махнете фолиото и печете свинско контрафиле с морковен пълнеж още 10-тина мин на 220°C.