Ресторантски картофи соте

30/03/2020
"Ресторантски картофи соте във вашата кухня - как ви звучи "
Приготвяне10 мин.
Готвене7 мин.
Общо17 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 602
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • картофи - 200 г
  • краве масло - 15 г
  • копър - 2 щипки
  • чеснова паста - 1 ч.л
  • вегета - 2 щипки по желание
  • бял пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тези ресторантски картофи соте картофите се сваряват и нарязват на по големи кубчета.

Слагат се на нагорещен тиган, след като се позачервят, се добавя вегетата по желание, белият пипер, маслото и накрая копърът, докато едновременно разбъркваме всичко, за да не прегорят подправките или копъра.

Накрая добавяме чесновата паста към нашите традиционни картофи соте.

Чесновата паста се приготвя, като няколко скилидки чесън и зехтин пасираме в малък съд.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар