Розови картофи соте

Розови картофи соте
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Чухме, че се говори за розови картофи соте, грабнахме бирата и веднага дойдохме"

Необходими Продукти

  • розови картофи - 1 кг
  • масло - 100 г
  • чесън - 3 скилидки
  • копър
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте хубаво розовите картофи и сложете да се варят в тенджера с малко сол и 1 с.л олио.

Когато ги боднете с вилица и са сварени, но не и преварени, изхвърлете водата и налейте студена да се охладят.

Обелете ги, по-големите нарежете на кубчета.

В тиган загрейте маслото и сипете картофите.

Смачкайте чесъна, добавете го и така запържете, накрая поръсете с малко сол и копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: