Начин на приготвяне
Свинското бонфиле се нарязва на шайби и се овкусява добре със сол и черен пипер. Запечатва се на бавен огън в нагорещен тиган.
Малко преди пълната му готовност се добавят манатарките и се запържват с малко масло, като може да им се добави и стрък розмарин.
За гарнитурата на свинското в тиганче с малко вода добавяме царевицата, граха броколито и морковчетата.
След като вече се е стоплило и водата е извряла почти изцяло, се добавя малко масло и се овкусява по ваш вкус.
Възможно е това да стане със сол, пипер, соев сос или да ги направите карамеризирани. Поднесете ги към свинското с гъби.
Успех със приготвянето на рецептата за свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос, запалени кулинари, и приятен апетит!
Коментари