Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос

Свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос

Свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос
Снимка: Десислав Maрчев Бозаджиев
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
7 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
22 мин.
Порции
1
"Добър апетит с това великолепно ястие от свинско бонфиле с гъби и сос"

Необходими Продукти

  • свинско бонфиле - 125 г
  • манатарки - 50 г
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки
  • сос - братен джус
  • За гарнитурата
  • царевица
  • грах
  • моркови
  • броколи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското бонфиле се нарязва на шайби и се овкусява добре със сол и черен пипер. Запечатва се на бавен огън в нагорещен тиган.

Малко преди пълната му готовност се добавят манатарките и се запържват с малко масло, като може да им се добави и стрък розмарин.

За гарнитурата на свинското в тиганче с малко вода добавяме царевицата, граха броколито и морковчетата.

След като вече се е стоплило и водата е извряла почти изцяло, се добавя малко масло и се овкусява по ваш вкус.

Възможно е това да стане със сол, пипер, соев сос или да ги направите карамеризирани. Поднесете ги към свинското с гъби.

Успех със приготвянето на рецептата за свинско бонфиле с манатарки и братен джус сос, запалени кулинари, и приятен апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Десислав Maрчев Бозаджиев
Десислав Maрчев Бозаджиев
Така наречения ,,братен джус '' е вид сос,който се поднася към определени ястия.
06.04.2020 00:08
Valeri Kirilov
Valeri Kirilov
Какво означава „братен джус“?
05.04.2020 14:41
1