Начин на приготвяне
Лесен, бърз и вкусен шоколадов крем с пресни ягоди.
Чудесен десерт за празник и делник, приготвя се за 0 време.
В касеролка се загрява 300 мл прясно мляко и сметана.
Добавя се захар на вкус - при мен 5 с.л.
В останалото прясно мляко се разбърква пудингът на кашичка и сипваме в горещото мляко.
Разбърква се с тел на умерен огън да не загори.
Когато се сгъсти, се сваля и добавяме маслото, да се разтопи от топлината.
С черпак пълним малки бели купички за крем.
Декорираме с нарязани половинки ягоди и бял филиран шоколад, след като се охладят, да не се разтопи.
Този шоколадов пудинг с ягоди и бял шоколад е страхотна вкусотия!