Начин на приготвяне
За тази рецепта не са необходими електрически уреди!
В купа направете на трохи козунака. Прибавете към него крема сиренето, алкохола и ядките. Разбъркайте добре.
Ако сместа не е достатъчно лепкава за оформяне на бонбони, прибавете още малко крема сирене.
От получената смес се оформят топчета, които се поставят в подходяща чиния и се покриват със свежо фолио.
Трябва да стегнат в хладилник за 30-40 минути.
След това набодете всяко на парти клечка или поставете на вилица.
Потопете топчетата в разтопен шоколад и отново ги подредете в чиния.
Хубаво е след като сте завършили глазурата, отново да ги сложите в хладилник за няколко минути.
По желание може да поръсите глазираните бонбони с ядки, кокосови стърготини или да ги оваляте в тях, без да слагате глазура.
Вкусни козуначени топченца за похапване по всяко време.
Хубав ден!