Начин на приготвяне
Блендирайте нахута заедно с фурмите, млякото, какаото и разтопеното кокосово масло, докато не получите много гладка шоколадова смес.
Изсипете шоколадовата смес в купа и добавете натрошените какаови зърна, ако нямате, може да ги замените с натрошени парченца какаова маса или шоколад, или изобщо да ги пропуснете.
Сложете тази смес за браунито в тавичка, покрита с хартия за печене, и заравнете много добре.
Оставете на страна и направете глазурата.
Разтопете кокосовото масло и добавете към него агавето и какаото и разбъркайте.
Залейте суровото браунито и го сложете във фризера да стегне за 1-2 часа, преди да го нарежете.
А ако нямате търпение, може да почвате шоколадовото нахутено брауни без печене и с лъжицата.