Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран салам с корнфлейкс

Паниран салам с корнфлейкс

ЦветиЦвети
Новак
3632
Паниран салам с корнфлейкс2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
"За хапки сме чували, но за паниран салам не бяхме, нека видим какво ще се получи"

Необходими Продукти

  • салам - 500 г
  • олио - за пържене
  • За панировката
  • корнфлейкс - натрошен
  • брашно
  • яйца - 3 бр.
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • вода
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този паниран салам с корнфлейкс нарежете салама на парчета.

Разбийте яйцата с киселото мляко, прибавете сол и черен пипер на вкус.

Сложете да се загрява олиото и започнете да панирате, като всяко парче потапяте първо във водата, после в брашното, след това в разбитите яйца и накрая овалвате в корнфлейкса.

Пържете панирания салам до златист цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: