Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Паниран шаран с корнфлейкс

Паниран шаран с корнфлейкс

GabrielaGabriela
Новак
3514358
Паниран шаран с корнфлейкс
Снимка: Gabriela
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
5
"Силен огън и корнфлейкс - така се прави най-добрият пържен шаран"

Необходими Продукти

  • шаран - 1 бр.
  • корнфлейкс - 500 г
  • царевично брашно - 200 г
  • сол
  • девесил
  • черен пипер
  • яйце - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме шарана от вътрешностите и люспите. Нарязваме го на шайби.

Разбиваме яйцето в една чиния заедно с подправките и в друга омесваме царевичното брашно и корнфлейкса.

Оваляме парчетата от шарана в яйцето и подправките, после в сместа с конфлейкса и царевичното масло и пържим в предварително загрята мазнина.

Пържим от всяка страна по 5 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: