Начин на приготвяне
В купа разбийте добре яйцата заедно със солта и захарта. След това постепенно добавете млякото, брашното и какаото. Разбъркайте много добре, за да не се получат бучки в сместа.
Загрейте добре тигана и сложете в него малка бучка масло. С помощта на черпак вземете от сместа и сипете в тигана. Разнесете сместа в тигана с наклони. Печете до готовност и от двете страни.
За приготвянето на шоколадовия крем начупете шоколада на парченца. В тенджера на котлона загрейте сметаната докато бъркате непрекъснато добавяйте парченцата шоколад.
Получения крем се разпределя между палачинките много бързо. Полейте и най-горната палачинка с шоколадовия крем.
Украсете тортата с бисквити и киндер буено.
Шоколадовата торта от какаови палачинки е готова.