Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с яйца и брашно

Паниран кашкавал с яйца и брашно

Паниран кашкавал с яйца и брашно
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • кашкавал - 200 г
  • брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кашкавала на парчета.

Оваляйте го в брашно.

Разбийте яйцето в чиния.

Потопете кашкавала от двете страни, а след това оваляйте в галета.

Загрейте тиган с олио и изпържете от двете страни до приятна златиста коричка.

Извадете върху кухненска хартия, за да поеме излишната мазнина.

Подредете в подходяща чиния и сервирайте готовия паниран кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: