Паниран кашкавал без пържене

06/05/2020
"Едно намигване и имате вкусен паниран кашкавал без пържене"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 952
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този паниран кашкавал без пържене нарежете кашкавала на парчета.

Счупете яйцето в чиния и го разбийте с вилица.

Оваляйте кашкавала в брашно, а след това в яйцето.

Натрошете корнфлейкса на дребни парчета, но не го правете на прах.

Оваляйте след това кашкавала в него. Подредете в керамична купичка подходяща за фурна и печете панирания кашкавал на 200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар