Начин на приготвяне
С миксер разбийте първо яйцата на пяна, а после и със захарта до побеляване.
Добавете кокосовото масло, след него соевото мляко, накрая пресятото брашно, смесено с ванилията и бакпулвера.
Включете гофретника да загрее и изсипете част от тестото за гофрети.
Не препълвайте, защото гофретите бухват от бакпулвера и може да прелеят. Изпечете до апетитен златист цвят.
Готовите гофрети може да поднесете по много начини: с мед и орехи, сладко, течен шоколад или гарнирани с топка сладолед и пресни плодове.
Може да ги направите и солени гофрети със сирене или настърган кашкавал, в този случай просто не слагайте захар в сместа.
Добър апетит с тези хрупкави гофрети с кокосово масло и соево мляко!