Свински пържоли от бут

AneliaStefanovaAneliaStefanova
Чирак
78
236
164
66
1
20/05/2020
"Крехки свински пържолки от бут - ето каква е тайната на приготвянето им "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо177
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг2.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински бут - 1 кг
  • подправка за барбекю - 2 с.л.
  • олио - 15 мл
  • соев сос - 15 мл
  • ябълков оцет - 7 мл
  • ракия - 7 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на тънки пържоли и нареждаме в тава.

Поръсваме с подправка за барбекю и с ръце разнасяме подправката по пържолите.

Поливаме месото с олио, оцет, ракия и соев сос и оставяме да се маринова 2-3 часа.

След това печем пържолите на скара, докато придобият желаната степен на изпичане.

Изпечените свински пържоли от бут по желание поливаме с още соев сос.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар