Начин на приготвяне
Свинското месо нарежете на пържоли. Всяка пържола оваляйте в брашно.
В малка тенджера сгрейте олио достатъчно за пържене. Изпържете до полуготовност оваляните в брашно пържоли.
Измийте добре гъбите пачи крак. По-едрите начупете на парчета с ръце. По-дребните могат да останат цели.
Подредете пържолите в тава за печене. Върху тях нарежете на тънки кръгчета морковите или ги настържете по желание, а лука нарежете ситно. Добавете и гъбите пачи крак.
Поръсете с подправките. Понася повече червен пипер. Накрая добавете маслото и долейте с вода.
Печете на нормална фурна до готовност. Поднесете докато ястието е горещо.
Свинските пържоли от бут с пачи крак са готови.