Начин на приготвяне
1. В голяма купа смесете брашното бакпулвера и солта.
2. Разтопете маргарина и постепенно го добавете в сместа, докато тя започне да прилича на царевично брашно.
3. Добавете кашкавала.
4. Направете вдлъбнатина по средата на сместа.
5. Изсипете млякото в нея.
6. Разбъркайте тестото бързо с вилица, докато образува топка.
7. Поставете тестото на набрашнена повърхност.
8. Омесете го около 1 минута.
9. С малка точилка го разточете на кръг с дебелина 1 см.
10. Нарежете тестото на кръгчета с помощта на чаша.
11. Поставете питките на намазнена тава. В малка купа разбийте яйцето, а след това намажете питките.
12. Изпечете 15 минути, докато придобият златист цвят.
Коментари