Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Друсан кебап от свинско месо

Друсан кебап от свинско месо

BirgulBirgul
Чирак
716211801
Друсан кебап от свинско месо
Снимка: Birgul
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3
"Друсан кебап от свинско месо всички обичат"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г
  • лук - 2 глави големи
  • олио - около 100 мл
  • черен пипер - 1 кафена лъжица
  • червен пипер 1 чаена лъжица
  • сол - 1 чаена лъжица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вкусен друсан кебап със сочно свинско. Ето как да си го приготвите и вие!

Нарязах месото на късчета. След това го поставих в дълбока тенджера, за да се позапържи и от двете страни.

Щом стана почти готово, добавих солта и нарязания лук на полумесеци. Похлупих го с капак и започнах да друсам, за да могат продуктите да се смесят добре.

А когато вече беше готов лукът, го оставих да поомекне и добавих черен и червен пипер. И накрая подрусах още малко до пълното омекване на продуктите.

И готово... Имаме друсан кебап от свинско месо, който сервираме с любима салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: