Начин на приготвяне
Най-напред намачках сиренето в купа с помощта на вилица, кашкавала го настъргах и добавих яйцето, и разбърках добре.
След това взех с мокри ръце сместа и оформих солени топчета с големината на орех. И в последствие ги редих в подходящ съд, който го сложих в фризера за около 20 минути. Когато минаха 20 минути, ги извадих.
Потапях всяка топка в разбитото яйце, а после овалвах в панировката. След това в подходящ съд ги поставях и ги върнах отново в фризера, за още около 20 минути.
Накрая, когато изкарах панираните хапки от фризера, ги изпържих в добре сгорещеното олио за кратко.
Панирани хапки от сирене и кашкавал могат да са и вкусно бирено мезе.
Коментари
Невероятна рецепта