Начин на приготвяне
Измиваме пилешките бутчета. Наливаме вода и слагаме на котлона. Като кипне водата, изливаме и наливаме нова чиста вода. При бутчетата добавяме цял почистен морков, цяла глава лук- белена, пет стръка зелен магданоз, скилидка чесън и няколко зрънца черен пипер.
Варим бутчетата докато се сварят, но внимаваме да не ги преварим. Изваждаме от бульона да се отцедят (бульона от варенето може да прецедим и да използваме като готвим супа или манджа).
Пилешките бутчета обезкостяваме и нарязваме на хапки. Поръсваме с къри и чубрица на вкус.
Овалваме добре в смес от галета, царевично и пшеничено брашно, а после и в разбитите яйца. Поръсваме със сусам и изпържваме. Поднасяме хапките полети със соев сос на вкус.