Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Кростини с аншоа и моцарела

Кростини с аншоа и моцарела

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
6027k2k4
Кростини с аншоа и моцарела
Снимка: Ivana Krasteva-Pieroni
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Солени кростини за гладни гости - комбинацията между аншоа и моцарела е страхотна"

Необходими Продукти

  • франзела - 1 бр.
  • аншоа - 8 рибки
  • моцарела - 125 г
  • анасон - щипка семена
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на дълги филии. Поръсете всяка със струйка зехтин.

Наредете филиите в тава, застлана с хартия за печене.

Сложете в загрята на 200°C фурна и изпечете за 5 мин. Извадете тавата от фурната.

Върху всяка филия сложете по парче моцарела и една рибка. Поръсете с анасонови семенца.

Върнете отново тавата във фурната само за няколко минути, докато моцарелата се разтопи леко.

Извадете приготвените кростини и наредете в подходяща чиния.

Поднесете кростините с аншоа и моцарела с чаша бяло вино!

Чудесен аперитив!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: