Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Кростини с аншоа и пилешки дробчета

Кростини с аншоа и пилешки дробчета

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Кростини с аншоа и пилешки дробчета1 / 2
01/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • франзелa - 1 бр.
  • пилешки дробчета - 4 бр.
  • аншоа - 2 филета(от консерва)
  • масло - 50 г
  • бульон - 1 кубче пилешки
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете франзелата на филийки. Намажете филийките с малко масло. След това ги подредете в тава и ги запечете в предварително загрята фурна на 200°С фурна за около 5-7 минути.

Задушете дробчетата в част от маслото и когато го поемат, поръсете с малко пилешки бульон на прах и черен пипер.

Размачкайте добре заедно с аншоата с вилица и го сложете отново в тигана с още малко масло, като се бърка от време на време.

Полученият пастет се намазва върху препечените филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: