Начин на приготвяне
Загрейте фурната. Нарежете чабатата на 16 филийки и ги изпечете, докато станат златисти и от двете страни. След това ги оставете да се охладят.
За да приготвите заливката с домати, чушки и аншоа, смесете доматите и чушките и след това ги нарежете на тънки ивици. Отцедете филетата аншоа и ги прибавете ги при чушките и доматите. Залейте със зехтин и балсамиков оцет и разбъркайте.
С помощта на остър нож обелете и разполовете една скилидка чесън. Втрийте чесъна в 8 от филийките. След това ги намажете с доматената смес и малко песто. Аранжирайте с домати, чушки и аншоа, поръсете с подправки и каперси.
Пригответе и останалите филийки, като ги намажете с доматения сос и отгоре наредите филийките моцарела. Върху тях сложете ивици домат, поръсете с босаилек и сервирайте.