Следвеликденска пица

16/06/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо109
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесваме тестото за пица, като добавяме брашно, колкото поеме, докато стане нормално меко тесто, което може да се разточи.

Разточваме на тънък блат и го слагаме в намазнена така или върху хартия за печене.

Намазваме блата с доматеното пюре.

Нарязваме яйцата и колбаса на ситно. Добавяме сиренето, кашкавала и пармезана.

Печем следвеликденската пица до пълна готовност в предварително загрята фурна.

Голям нож за пица с пластмасова дръжка-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голям нож за пица с пластмасова дръжка
4.00 лв.
3.08 лв.
Виж ››

Симпатичен нож за пица с удобна гумена дръжка и ергономична форма търси сочна пица за съвместни приятни мигове в кухнята

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар