Начин на приготвяне
Оформяме бутер тестото във формичка за печене, така че да заеме формата на съда. Намазваме с разбит жълтък с прясно мляко, поръсваме със захар и поставяме кръгло парче хартия, а отгоре шепа бобчета.
Печем на 200 градуса 20 минути. Отделяме хартията, след като изстине, и поставяме в широка чиния.
Сваряваме крем, като кипваме млякото със захарта и ванилията, в него наливаме разтворения във водата пудинг, варим до сгъстяване и отместваме.
Оставяме да се охлади леко, добавяме маслото и изливаме в основата от бутер тесто.
Разбиваме сметаната с пудрата захар и ванилията и нанасяме върху крема. Нарязваме плодовете и украсяваме. По средата поставяме стръкче мента.
Прибираме нашия тарт в хладилника за 1 час и след това сервираме.
Бутер тартът с плодове е готов.