Пилешко със сос Песто, домат и моцарела

ГабриелаГабриела
Готвач
144
850
472
374
29/06/2020
"Семпло, същевременно изискано, а вкуса няма да го коментираме - просто опитайте пилешкото с Песто и разберете сами за какво говорим "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца346
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото режем на средно големи парчета и овкусяваме със сол и черен пипер.

Настъргване чесън на ситното ренде или режем на много ситно.

Добавяме го при пилешкото, добавяме и супена лъжичка зехтин. Домата режем на филийки, както и моцарелата.

В тавичка подреждаме парченцата пилешко месо, мажем ги със сос Песто, а след това слагаме по резенче домат и моцарела най-отгоре.

Поръсваме с малко сол и пипер и капваме тук-там зехтин.

Печем пилето с песто във фурна на 190 градуса за около 20-тина минути.

Желая Ви добър апетит с това пилешко със сос Песто, домат и моцарела!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар