Вкусни безглутенови кексчета
Ukusni slani mafini bez glutena
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Мъфини»Вкусни безглутенови кексчета

Вкусни безглутенови кексчета

Вкусни безглутенови кексчета
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
05/07/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Безглутенови солени кексчета за нула време"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измита тиквичка се рендосва на едро ренде. Смесва се с разбити яйца, сол, риган, магданоз.

Добавя се кубчета нарязан колбас, при мен салам камчия, може и друг. Накрая се сипва брашно от просо и бакпулвера.

Разбърква се гъста каша.

В голяма форма за 6 кексчета се сипва по 2 с.л. от сместа за солените кексчета в намазани с масло гнезда.

Вкусните безглутенови кексчета се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 20 минути - проба с клечка - да е без тесто.

Сервираме с кисело мляко - вкусотия.

Здравословно и бързо се приготвят тези вкусни безглутенови кексчета!

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: