Жътварски таратор

Жътварски таратор

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
522
6k
1k
2k
3
11/07/2020
"Разхладете се с купа жътварски таратор в горещото време"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 450
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лек и разхлаждащ таратор, приготвящ се в горещниците за жътварите на нивата.

Обелете краставиците. Нарежете ги на много ситно или настържете на по-едро ренде.

Залейте ги с 500 мл студена вода.

Наситнете копъра и скилидките чесън. Добавете ги към студената супа.

Овкусете със сол, оцет и зехтин или слънчогледово олио.

Поднесете Жътварския таратор с кубчета лед.

Да ви е сладко и разхлаждащо!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар