Начин на приготвяне
Ако не желаете да консумирате маргарин, може да използвате краве масло или кокосово масло!
В купа смесете маргарина с какаото. Добавете ванилията и лимонената кора.
Прибавете овесените трици заедно с намачкания предварително банан.
След като сте постигнали хомогенна смес, добавете слънчогледовите семки и половината от кокоса.
След като тестото е готово, го оставете да стегне за 10 минути.
След това с мокри ръце оформяте малки топчета, които овалвате в кокосови стърготини и поставяте в купа.
Не се притеснявайте, ако тестото се рони, това означава, че не сте сложили достатъчно маргарин или масло.
Натискайте топчето малко повече в този случай. Така правите до края и оставате готовите какаови бонбони в хладилник да се стегнат още.
Да ви е сладко с тези бонбони без захар.