Плодов сладкиш с праскови

Elena KisiovaElena KisiovaНовак
11/09/2013
"В сезона на прасковите ви предлагаме този плодов сладкиш с праскови - ароматно и меко съвършенство "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 825
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте на пяна маслото със захарта, добавете едно по едно яйцата при непрекъснато разбиване, за да не се пресече маслото. След всяко яйце слагайте по малко от брашното и млякото.

Накрая добавете лимонов сок, ванилия и бакпулвер. Сипете сместа в подмазнена и леко набрашнена тавичка и подредете отгоре нарязани на полумесеци праскови. По желание може да използвате и други плодове.

Сложете сладкиша в загряна на 170-180 градуса фурна и го печете продължително - до суха клечка. При поднасяне поръсете се пудра захар.

Рейтинг

5 5
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар