Начин на приготвяне
Разтапяме шоколада.
Обвиваме малка формичка със стреч фолио, като намокряме малко дъното, за да слепне фолиото.
Изсипваме половината от шоколада.
След това натрошаваме 100 г от кадаифа и крема от шамфъстък.
Натрошаваме и останалите 50 г кадаиф и заливаме с шоколада.
Оставяме домашния шоколад да стегне в хладилника за около 2 ч.
Лесен дубайски шоколад с уникален вкус.
Вижте още кой е качественият шоколад.
Коментари
Пишете, че може и суров да е кадаифа, това значи ли че суров се слага в шоколада? Предполагам не. Но някой начинаещ кулинар ще го сложи суров поради липсата на пояснение, че трябва да си го запече предварително (предполагам). Също така може би трябва и масло да му сложи като го запече (пак предполагам).