Начин на приготвяне
От продуктите за блата го приготвих и сипах в тава, намазана с меко масло, отгоре подредих нарязани плодове, моите са микс, праскови, ябълки, кайсии и круши. Изпекох до суха клечка на 160 градуса.
От продуктите за заливка - сварих на котлона за две минути. Охладих.
Сладкишът с плодове извадих и оставих за десет минути. Нарязах с остър нож на правоъгълници и залях със заливката.
Декорация по желание, моята е от натрошени бисквити.
Желая ви много хубав ден!
Бърз плодов сладкиш с праскови и шоколадова заливка - лесно, вкусно и за нула време!
Ако ти харесва тази рецепта, опитай и другите ни предложения за сладкиш Негърче, класическо брауни или традиционния сладкиш Агнес.