Начин на приготвяне
Всички продукти трябва да са на стайна температура. В купа смесваме маслото, крема сиренето, яйцето и 1 и 1/3 ч.ч. от пудрата захар.
Брашното смесваме с нишестето, ванилията и бакпулвера. Изсипваме го в другата смес поетапно, и разбъркваме добре.
Прибавяме нарязания на ситно шоколад и разбъркваме много добре с миксера, или на ръка.
Полученото тесто трябва да почине 1 час в хладилника. След това изваждаме и с помоща на лъжица си гребваме топчета от тестото.
Овалваме ги в останалата пудра захар и нареждаме в тава покрита с хартия за печене. Между топчетата трябва да има разстояние.
Печем сладките на загрята фурна на 190 градуса около 10-12 минути.
Сладките с крема сирене и шоколад са готови.