Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Унгарски сладки с крема сирене

Унгарски сладки с крема сирене

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Унгарски сладки с крема сирене
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
14 мин.
Общо
34 мин.
Порции
60
"Далеч ходихме, за да ви донесем това сладко изкушение с аромат на кайсии"

Необходими Продукти

  • крема сирене - 125 г
  • масло - 125 г
  • сол - 1 щипка
  • захар - 1 ч.ч
  • брашно - около 1 ч.ч., непълна
  • сладко от кайсии - за плънката
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте крема сиренето и маслото на пухкав крем.

Добавете захарта и продължете да разбивате. Накрая добавете брашното и солта. Замесете меко тесто. Оставете го в хладилника за 1 час.

Разточете на правоъгълна кора и нарежете на еднакви квадрати. По средата на всеки сложете по една 1 малка чаена лъжичка от кайсиевото сладко.

Вземете два срещуположни края и ги прегънете върху сладкото.

Подредете сладките в тава, застлана с хартия. Печете на 180 градуса около 14 минути.

Извадете сладките и по желание ги поръсете с пудра захар.

Унгарските сладки с крема сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Veselina
Veselina
Вкусно, красиво и подредено много добре както винаги.Браво!
07.01.2017 17:02