Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Мини бисквитена торта с праскови

Мини бисквитена торта с праскови

Вероника МихайловаВероника Михайлова
Иноватор
2002k4113
Мини бисквитена торта с праскови3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Чаровна мини бисквитена торта, която определено трябва да опитате"

Необходими Продукти

  • бисквити - 1 пакет
  • праскови - 2 бр.
  • За крема
  • прясно мляко - 350 мл
  • захар - 2 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 2 жълтъка
  • вода - 50 мл
  • ванилия - 2 бр. прахчета
  • краве масло - 20 г
  • мента - свежа
  • мед - пчелен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лесна бисквитена торта - вижте как се прави!

Вземете купичка и разбийте в нея жълтъците, водата и брашното. Трябва да се получи като кашичка.

На котлона сложете млякото със захарта. След това при непрекъснато разбъркване на тънка струя изсипете жълтъчената смес.

След като се сгъсти кремът с ванилия, го махнете от котлона и добавете маслото и ванилията. Разбъркайте.

Пригответе си 4 десертни чинийки. Сложете най-отдолу малко от крема, след това бисквити, следва пак крем, бисквити, крем, бисквити и най-отгоре крем. Посипете с мед, резенчета праскови и свежа мента.

Мини тортата е готова.

Може да я хапнете веднага или леко да я охладите.

Не пропускайте да зарадвате любимите си хора с Мини бисквитена торта с праскови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: