Бисквитена торта в ринг

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Бисквитена торта в ринг
Снимка: Ники
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 1 л.
  • бисквити - 2 пакета по 250 г
  • нишесте - 2 пакетчета с вкус по избор
  • захар - 10 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме в купичка 200 мл от прясното мляко, в което разбиваме нишестето.

Останалите 800 мл слагаме в тенджерка заедно със захарта. Щом прясното мляко заври, добавяме на бавна струя разбитото нишесте, бъркаме енергично, без да спираме.

Щом кремът се сгъсти, отнемаме от котлона.

Във форма с подвижен ринг за торта започваме да редим бисквитите, редуваме ред бисквити, ред крем и така, докато завършим с крем.

Украсяваме по-желание нашата лесна бисквитена торта.

Поставяме готовата бисквитена торта в ринг в хладилника да стегне - колкото повече, толкова по сочна става.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: