Начин на приготвяне
Свинското месо сложете в тенджера с вода и сол и варете до готовност на месото. Извадете и накъсайте на малки парчета, а бульона прецедете и заделете.
Обелете зеленчуците и ги нарежете на дребно. Картофа на кубчета. В тенджера сложете 2-3 с.л олио и запържете зеленчуците. Налейте бульона.
Добавете солта, подправките, доматеното пюре, месото и фидето. Изчакайте да заври и намалете котлона.
Варете апетитната свинска супа 10 минути или до готовност на всички продукти. Махнете от котлона и направете застройката.
В купа разбийте жълтъка, брашното и киселото мляко с тел. Вземете черпак от супата с месо и сложете в застройката.
Добавете втори и така, докато температурите станат еднакви. Прехвърлете всичката застройка в супата и върнете на котлона.
Изчакайте да заври, изключете и махнете. Сервирайте вашата домашна свинска супа, поръсена с пресен магданоз.
Коментари