Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Подлютена свинска супа

Подлютена свинска супа

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Подлютена свинска супа
Снимка: Monika Ivanova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"За почитателите на пикантната кухня - една супа, която ще ви стопли набързо!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г
  • люти чушки - 4 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1/2 глава
  • доматен сок - 2 с.л.
  • сол
  • фиде - 40 г
  • олио
  • магданоз
  • чубрица
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки късчета и се запържва за 2-3 минути в мазнината.

След това доливате литър и половина вода и изпечените и обелени, нарязани на дребно люти чушки, лука и моркова.

Посолявате, сипвате доматения сок и варите докато продуктите омекнат.

Тогава добавяте и другите подправки на вкус и фиде, колкото обичате и оставяте свинската супа още 3-4 минути на котлона.

Подлютената свинска супа е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: