Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с шунка и кашкавал

Свински пържоли с шунка и кашкавал

Свински пържоли с шунка и кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
160 мин.
Порции
4
"За да не се чувстват самотни свинските пържоли, им добавихме шунка и кашкавал - и за да заситим апетита си, разбира се"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 4 бр.
  • шунка - 8 бр. слайсове
  • кашкавал
  • хималайска сол
  • черен пипер
  • бира - 1/2 кутийка
  • кимион - щипка
  • риган
  • чесън - на прах
  • лук - на прах
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинските пържоли и ги подредете в тавичка за печене. Посолете с хималайската сол и подправките.

Налейте бирата и полейте с 2 с.л. зехтин. Затворете тавата с алуминиево фолио и печете овкусените пържоли в студена фурна на 250 градуса за 20 минути. Намалете на 170 и печете 2 часа.

Махнете фолиото, поръсете с кашкавал и запечете за 10 минути, като увеличите температурата на 200 градуса.

Извадете и сервирайте свинските пържоли с шунка и кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: