Начин на приготвяне
Предлагам ви едни бързи, лесни и много вкусни немски кнедли брезе. Може да ползвате и други гевреци или гризини. Насладете се!
Нарежете гевреците на малки парченца и поставете в купа. Добавете яйцата към млякото и разбъркайте добре с бъркалка.
Подправете със сол, черен пипер и индийско орехче. Залейте гевреците със сместа от яйца и мляко, разбъркайте магданоза и лука и оставете да престоят около 20 минути.
Разстелете лист алуминиево фолио, поставете върху него лист от прозрачно фолио и разстелете кнедлената маса върху него по дължина.
Първо увийте сместа в прозрачно фолио, след това навийте алуминиевото фолио като наденица. Завийте плътно краищата .
Оставете кнедлите да се накиснат в почти вряща вода за около 20 минути. Развийте и нарежете кнедлите.
Съвет: Можете също така да изпържите останалото количество за кнедли в тигана, докато станат хрупкави.
Добър апетит с тези мързеливи кнедли!