Печено свинско коремче

НикиНики
Иноватор
278
2k
959
328
2
11/11/2020
"Много апетитно печено свинско коремче, което може да поднесе с любима гарнитура по избор"
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо801
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

  • месо - 1 кг от корема с кожата
  • соев сос
  • бира
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското коремче овкусяваме хубаво със сол и черен пипер, може да се използва някоя готова подправка за месо.

В купа слагаме соев сос и поставяме месото. Овалваме го в соса няколко пъти, и поставяме в хладилника за едно денонощие.

Хубаво е 2-3 пъти през това време да се обърне коремчето.

След това в тава поставяме месото и сипваме около 1 ч.ч. бира. Покриваме тавата с фолио и печем в загрята на 150°C фурна за около 2 часа и половина.

След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.

Наздраве с това уникално печено свинско коремче.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар