Начин на приготвяне
Малинови бисквити - идеални за следобедно кафе или чай.
Отделяме белтъците от жълтъците.
Разбиваме белтъците на сняг със захарта и след това прибавяме жълтъците.
При непрекъснато бъркане, прибавяме сладкото от малини, сусамовото олио, прясното мляко и малинов ликьор.
Накрая прибавяме брашното размесено с бакпулвера. Трябва да се получи смес малко по-гъста от тази за класически кекс.
Пълним от сместа в шприц или сладкарски пош и оформяме кръгли бисквити върху тава, застлана с хартия за печене.
Върху средата на всяка бисквита слагаме по малко сладко от малини.
Печем домашните бисквитки в предварително загрята фурна на 180 градуса за 10-15 минути.