Начин на приготвяне
Затопляме прясното мляко и в него разбъркваме течния шоколад и захарта. Добавяме ванилията и сметаната.
Разтваряме пудингите на прах във водата и ги сипваме в сместа. Разбъркваме хубаво.
Обелваме райските ябълки, нарязваме ги на парченца и ги подреждаме на дъното на предварително намазана с масло формичка за печене. Отгоре изсипваме внимателно сместа.
Загряваме фурната на 180 градуса.
Поставяме формичката с пудинга в по-голяма тавичка. Наливаме вода в по-голямата тавичка, за да печем на водна баня.
Печем около 30 минути.
Оставяме готовия шоколадов пудинг да се стегне за една нощ.
Обръщаме шоколадовия пудинг с райска ябълка в чиния и сервираме.