Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Маринована сьомга за скара

Маринована сьомга за скара

Маринована сьомга за скара
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"От доста време правим сьомга по тази рецепта и резултатът е винаги повече от впечатляващ!"

Необходими Продукти

  • сьомга - 2 бр.
  • сол - хималайска
  • черен пипер
  • бял пипер
  • соев сос - 3 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази маринована сьомга на скара измийте рибата и я поставете в купа с капак.

Добавете солта, пипера, соевия сос и зехтина. Разбъркайте добре.

Затворете с капака и оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете и изпечете върху добре загрята скара.

Поднесете сьомгата на скара с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: