Начин на приготвяне
Сваряваме 6 яйца за 10 минути (трябва да са твърдо сварени). Белим ги и ги режем на две. Отделяме жълтъците в две купички (по 3).
В едната намачкваме жълтъците, добавяме майонеза и сол. Разбъркваме добре и поставяме в пош с накрайник.
В другата купичка също намачкваме жълтъците, добавяме авокадо, намачкано с вилица, лимонов сок и сол. Поставяме в пош с накрайник.
Яйцата, които са с яйчената смес, поръсваме с червен пипер, шприцоваме от сместа, поставяме резенчета репички и магданоз.
Сместа с авокадо шприцоваме, слагаме парченца червена чушка и магданоз.
Сервираме пълнените яйца с филийки хляб (франзела), намазани с крема сирене. Панделката е от кашкавал и колбас. Поставяме едно върху друго и сгъваме на хармоника.
Изрязваме чери домат отгоре и поставяме сирене. Набождаме на клечка домата, кашкавала с колбаса и филийката хляб.
Пълнените яйца с авокадо и репички са много ефектно и вкусно предястие.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа